Audi Aalborg

Find din Audi hos Audi Approved: flexleasing

Audi Approved :flexleasing er en mulighed for de kunder der ønsker at lease en brugt Audi. Leasingkonceptet henvender sig til de mere end 2.000 kunder, der årligt importerer en brugt Audi fra udlandet. Konceptet tager udgangspunkt i, at der skal være tryghed for kunden og gennemskuelige vilkår.

Der findes adskillige muligheder, når det kommer til måden, hvorpå man kan erhverve sig en Audi. Audi Approved :flexleasing adskiller sig fra operationel erhvervs- og privatleasing ved, at man ved Audi Approved :flexleasing selv skal anvise en køber efter kontraktudløb, hvilket man ikke skal ved operationel leasing, der tilbageleverer man blot bilen efter endt leasingperiode. Audi Approves :flexleasing baserer sig på flexleasing-principperne og henvender sig typisk til kunder, der ønsker en helt særlig bil med en del flere hestekræfter og mere udstyr end gennemsnittet.

Når du køber en bil, betaler du både bilens pris, moms og registreringsafgift på én gang. Når du flexleaser hos Audi, deler du betalingen af den forholdsmæssige registreringsafgift op i små rater i den tid, aftalen løber. Vi bruger vores store netværk af Audi forhandlere, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontaktinfo
Mail: aalborg@audi.dk
Tlf.: 70701025

Læs mere om Audi Approved: flexleasing lige her